alerte getuige pakt inbreekster

Vervolgens zag ze dat het drietal bezig was met het opbreken van de achterdeur van de woning en dat twee van hen de woning betraden. De getuige, die wist wie de eigenaar van de woning was, alarmeerde de eigenaar van de woning. Toen ze het drietal kort daarna zag wegrennen, wist zij één van hen in de kraag te vatten.

Ze hield de vrouw vast totdat de politie arriveerde. Die hield de vrouw aan, de andere twee personen waren intussen gevlucht in een auto. De aangehouden vrouw, een 22-jarige vrouw uit Velp, is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Ze wordt vrijdag 27 september voorgeleid voor de Rechter-commissaris.

De politie doet onderzoek naar de twee voortvluchtige daders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.