Home / archiefcentraal / al deze merken zijn verkrijgbaar bij inmind

al deze merken zijn verkrijgbaar bij inmind

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Chanine Krisman, verkoopster bij Inmind by Ter Haar.

“Ik heb voor deze outfit op de pop gekozen, omdat het een nieuw merk is van Inmind by Ter Haar namelijk NIKKI van presentatrice Nikki Plessen. Op de pop zie je een ‘boyfriend’ blouse met een leggingbroek welke het sjiek maakt door het subtiele glittertje. Zelf draag ik een shirt van Maison Scotch en een broek van Circle of Trust, ook dit seizoen nieuw in de collectie. Dit zijn merken waar ik me goed in voel. Al deze merken zijn verkrijgbaar bij Inmind by Ter Haar.”

Inmind by Ter Haar is gevestigd aan de Markstraat 3 in Raalte. Online zijn ze te vinden op www.terhaarmode.nl Inmind by Ter Haar is eigendom van de broers Hugo en Martijn ter Haar. Zij zijn ook eigenaar van Knock Knock Jeansstore en Ter Haar.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.