25 jaar vrijwilliger bij de vvv olst

De VVV Olst heeft 2 vrijwilligers in het zonnetje gezet, omdat zij allebei al 25 jaar vrijwilliger en bestuurslid zijn van deze vereniging die het toerisme en recreatie in Olst en omgeving hoog in het vaandel heeft.

Beiden zijn als bestuurslid bij de oprichting van de VVV Olst in 1988 begonnen in de “Oude School”; volgens de verhalen in de ruimte die vroeger dienst deed als kolenhok.

Jan Regterschot in die tijd slager te Wesepe vertegenwoordigde de winkeliersvereniging aldaar, terwijl Anneke Mensink van voormalig Hotel Dalhuisen te Olst de horeca afvaardigde.

In 1992 werd het VVV kantoor verplaatst naar de Veerweg en vanaf 2005 is de VVV balie te vinden in het Holstohus.

Omdat het dus ook 25 jaar geleden is dat de VVV Olst werd opgericht is er zaterdag 12 oktober a.s. een receptie voor alle leden, donateurs, (oud) vrijwilligers en ( oud) bestuursleden van de VVV Olst.

Ook de Culturele Winterfair die voor de vierde keer georganiseerd wordt door de VVV Olst op zaterdag 23 november, zal door dit jubileum een extra feestelijk tintje krijgen.

Aanmelden als standhouder voor de fair is nog steeds mogelijk. Meer informatie hierover is te vinden op staging2.vvvolst.nl/tips

2013 is naast dit jubileumjaar tevens het laatste jaar dat de naam VVV Olst gebruikt wordt. Vanaf 1 januari 2014 gaat de VVV Olst samen met Toerist Info Wijhe verder onder de naam Stichting Toerisme Recreatie Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.