24 nieuwe kavels franciscushof in de verkoop

De gemeente Raalte start met de verkoop van 24 nieuwe bouwkavels in het plan Franciscushof in Raalte. Voor het nieuwe deelgebied De Singel komen nieuwe bouwkavels beschikbaar voor vrijstaande woningen aan de Beethovenlaan en Knapenveldsweg. Wethouder Wagenmans: “Deze nieuwe kavels bieden een mooie kans om te gaan bouwen op een prachtige locatie in het hart van Salland. Hier kunnen mensen wonen in een landschappelijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand.”

Voor de kavels in het deelgebied De Singel is de grootte niet op voorhand vastgelegd. Kopers kunnen, binnen bepaalde marges, aangeven of ze een grotere of kleinere kavel willen. Wagenmans: “Met deze flexibele kavelgrootte willen we zoveel mogelijk inspelen op de wensen van de koper.”

Op zaterdag 14 september is er een zogeheten verkoopevent voor dit nieuwbouwplan. Alle mensen uit de regio zijn dan welkom om een kijkje te komen nemen in Franciscushof. Tussen uur 10.00 en 15.00 uur worden belangstellenden geïnformeerd over het plan. Zo zijn de nieuwe kavels uitgezet en kunnen bezoekers zich laten rondleiden door het gebied. Nijhuis Bouw presenteert haar nieuwe plannen voor deelgebied Hoogh Raalte. Daarnaast is er om 11.00 en 13.00 uur een roofvogelshow en kunnen aanwezige kinderen een ritje maken op een pony of in een waterloopbal op het water lopen.

De website staging2.franciscushof.nl is ook vernieuwd. Op deze website is actuele informatie te vinden over het nieuwbouwplan en de nieuwe bouwkavels. Naast de website is ook het grote projectbord bij Kruispunt Bos in Raalte vernieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.