140 kinderen op vossenjacht in heino

Kinderen van de basisscholen uit Heino deden afgelopen weekend mee aan een vossenjacht. Het was de laatste fietstoertocht voor dit seizoen van FTC Heikera. 140 kinderen en 80 ouders speurden naar zeven vossen. De meeste deelnemers wisten alle vossen te vinden.

Over een route van 12 kilometer zochten ouders en kinderen naar de vossen. Die vossen waren: een heer op klompen, een zigeunerin, een boer, Pipi Langkous, een clown, een wetenschapper en een visser. Alle kinderen kregen na afloop een medaille.

Naast de vossenjacht stapten 68 fietsers op hun stallen ros voor een 40 kilometer tocht over Herxen, Boerhaar en Broekland. FTC Heikera kijkt terug op een geslaagd zomerseizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.