zomeravondconcert bij de kruidenhoeve

Net als de afgelopen jaren zal op zaterdagavond 17 augustus een zomeravondconcert gegeven worden in de tuin van Stichting De Kruidenhoeve. Voor het theehuis zullen Luko Hans, piano, en Eliene Schuinder, fluit, een licht klassiek concert ten gehore brengen. Zij zullen deze muziek afwisselen met jazzyachtige klanken en filmmuziek.

Het muzikale duo treedt al vele jaren samen op, o.a. in de Tuinen van De Kruidenhoeve. Traditioneel komen veel vaste fans en vakantiegangers naar De Kruidenhoeve om te genieten van een bijzonder concert in een sfeervolle ambiance. Er zal muziek worden gespeeld van o.a. Rogier van Otterloo en Thijs van Leer, Louis Aubert, Kyteman en film- en musicalmuziek.

Het concert begint om 20.00 uur, maar om de tuin te bekijken of om vooraf een kopje koffie te drinken kan men al om 19.00 uur terecht. Voor slechts € 9.- kan men genieten van een mooi concert, kan men de tuin bewonderen en krijgt men een consumptie in de pauze.

De Kruidenhoeve vindt men op Den Oosterhuis 10, 7707 PE Balkbrug. Reserveren is gewenst en is mogelijk per mail info@kruidenhoeve.nl of per telefoon 0523-656049.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.