wipe out in de tippe succes

Stichting Vrienden van de Tippe hebben samen met de stichting ’t Giet Loss Heino afgelopen zaterdag een heuse C1000 Wipe-Out gehouden voor de jeugd. Teams van vijf leden en een niet meespelende teamcaptain gingen met elkaar de strijd aan. De Wipe-Out vond plaats in en bij zwembad de Tippe in Heino.

Het doel van de Wipe-Out was, aldus de organisatie, om de jeugd te laten ervaren dat sport en spel op het zwembad hartstikke leuke is. In het kleine en grote bad werden diverse hindernissen getrotseerd. Ook op de ligweide moesten de teams diverse opdrachten uitvoeren.

Tussen de Wipe-Out spellen door werd bekend gemaakt dat zwembad de Tippe haar 333.333e lid mocht verwelkomen. Charissa Lokate, een van de Wipe-Out deelnemers, was de gelukkige. Zij kreeg van wethouder Gosse Hiemstra op een feestelijk wijze een bloemetje en een zwemabonnement voor het seizoen 2014 aangeboden.

Meer foto’s vind je op http://staging2.mijnalbum.nl/Album=CROPAOPR

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.