wijhe c3 wint derby van overwetering c2

Wijhe ’92 C3 heeft zaterdag met 3-5 gewonnen van Overwetering C2. De derby tussen Wijhe en Olst werd in het kader van de bekercompetitie gespeeld.

Na een overdonderend begin waarin Overwetering binnen 10 minuten op een 2-0 voorsprong kwam, rechtte het team van Wijhe ’92 de rug en trok het initiatief naar zich toe. De wedstrijd kantelde en met goed voetbal en op karakter werd de rust bereikt met een 2-3 voorsprong voor Wijhe’92.

In het begin van de tweede helft werd dit doorgezet en liep Wijhe ‘92 uit naar een 2-5 voorsprong. Overwetering gaf echter niet op en probeerde met slimme tegenstoten de stand een draaglijker aanzien te geven. Na een kwartier in de tweede helft waren zij dan ook de betere ploeg maar verder dan de 3-5 eindstand kwamen ze niet.

Meer foto's