Home / archiefcentraal / wethouder verbolgen over wantrouwen vvd

wethouder verbolgen over wantrouwen vvd

“Uw stellingname in deze laatste alinea kunnen wij niet plaatsen. Over de voorgenomen sanering en de wijze waarop de kosten daarvan gedekt worden hebben wij een besluit genomen dat openbaar is en ter kennis van de gemeenteraad is gebracht. Wij zijn het dan ook oneens met uw conclusie,” stelt het Raalter gemeentebestuur.

De VVD’er vond het opmerkelijk dat de sanering van de weg (á 126.000 euro) ‘ineens’ gedaan moest worden. Volgens Kreule kon de sanering prima gecombineerd worden met andere saneringen in de gemeente, zodat geld bespaard werd.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.