wesepe trapt feest af met songfestival

Linda van Gelder en haar als vrouwen verklede buurmannen hebben het songfestival van Zomerfeest Wesepe gewonnen. Gein en ongein waren vrijdag een prachtige start van het feest in het dorp. In de ochtend stond voor de jongste bezoekers als het kinderprogramma op de planning. Ook heeft toneelgezelschap Tempo een goed bezochte voorstelling gegeven.

Het songfestival, toch wel een beetje het hoogtepunt van de vrijdag, werd dit jaar voor het eerst niet gepresenteerd door Gerard Willemsen. Gerard heeft de presentatie 15 jaar gedaan en was bedenker van het songfestival.

Hij nam vrijdagavond in stijl afscheid van zijn publiek door als eerste artiest op te treden. Met het nummer ‘ De wilde boeren dochter’ behaalde hij de derde prijs. Tweede werden Tom en Henk Jalink (vader en zoon) . Zij deden Veldhuis en Kemper met ‘Ik wou dat ik jou was’. Eerste werd Linda van Gelder met haar als vrouwen verkleedde buurmannen. Op hilarische wijze vertolkten zij ‘I want to break free’ van Queen. Ook kreeg linda de publieksprijs .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.