werk in adelaarshorst zo goed als af

De werkzaamheden in de Adelaarshorst zijn zo als afgerond. De dug-outs zijn geïntegreerd in de nieuwe tribune, het uitvak is verplaatst naar de overzijde en is voorzien van een looptunnel, er zijn al iets meer staplekken op de B-side en het veld ligt er prachtig bij. Ook aan de mindervalide supporters is gedacht. Zij hebben een eigen, overdekt plekje gekregen.

Rondom het veld is een nieuwe rolboarding gekomen. Op sommige plaatsen lijkt dit voor minder zicht te zorgen, aangezien de extra tribune lager is en de nieuwe boarding hoger.

De afgelopen weken, en ook de komende dagen nog, zijn er veel vrijwilligers bezig geweest in het stadion. Zaterdagavond speelt Go Ahead Eagles haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.