vvd wil vaart in fietspad marienheem

“Deze week hebben we weer eens bij de inwoners gepolst wat de stand van zaken is…. Het resultaat: nul. Sinds april hebben ze niets meer van de gemeente en Rijkswaterstaat gehoord”, aldus de VVD, die hierover opheldering wil.

“We snappen niet dat hier niet wat meer vaart achter kan zitten. Vriend en vijand zijn het erover eens dat dit de meeste onveilige deel van de N35 is. Telkens horen we dat dit absolute prioriteit heeft, maar dat het geld het probleem was. Dat geld is er nu. Het is dan onbegrijpelijk dat hier niet meer slagen in gemaakt worden.”

De VVD wil daarom antwoord op vragen die niets aan duidelijkheid te wensen over laten. De eerste vraag is: wanneer is de extra aansluiting gerealiseerd? Vraag twee: wat gaat de wethouder doen om dat ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen?

“We moeten er niet aan denken dat straks de pot weer leeg is, omdat een gemeente als Hellendoorn wel slagvaardig de knelpunten onder de aandacht brengt”, stellen de liberalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.