Home / archiefcentraal / vrouwen van nu wint corso welsum

vrouwen van nu wint corso welsum

De buurt Benee werd geroemd om hun nette knip- en plakwerk. Op de derde plaats kwam de bouwgroep Wotnietwat met hun zaadwagen ‘Het gras is altijd groener aan de overkant’. De jury was erg onder de indruk van de juiste verhoudingen die voor de koeien waren gebruikt. Daarnaast vonden zij het een pluspunt dat de zaden niet waren gespoten maar voornamelijk hun originele kleur hadden behouden.

Nieuw dit jaar was de extra rondgang van de wagens over het kermisterrein. De vakjury gaf hierbij live uitleg aan het publiek wat de sterke punten van de wagens waren. Voor de wagenbouwers ook welverdiende aandacht door publiek en jury voor het werk wat zij in de wagen hebben gestoken.

Voor meer foto’s en info zie ook www.welsumsekarmse.nl

Lees ook

Gemeente Olst-Wijhe stelt geld beschikbaar voor bewaakte spoorwegovergang

De gemeente Olst-Wijhe stelt 187.500 euro beschikbaar om de onbewaakte spoorwegovergang in de Oude Allee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.