vrouwen van nu wint corso welsum

De buurt Benee werd geroemd om hun nette knip- en plakwerk. Op de derde plaats kwam de bouwgroep Wotnietwat met hun zaadwagen ‘Het gras is altijd groener aan de overkant’. De jury was erg onder de indruk van de juiste verhoudingen die voor de koeien waren gebruikt. Daarnaast vonden zij het een pluspunt dat de zaden niet waren gespoten maar voornamelijk hun originele kleur hadden behouden.

Nieuw dit jaar was de extra rondgang van de wagens over het kermisterrein. De vakjury gaf hierbij live uitleg aan het publiek wat de sterke punten van de wagens waren. Voor de wagenbouwers ook welverdiende aandacht door publiek en jury voor het werk wat zij in de wagen hebben gestoken.

Voor meer foto’s en info zie ook staging2.welsumsekarmse.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.