vrouw gewond na botsing op n348

Vermoedelijk zag de vrouw, bestuurder van de personenauto, het bestelbusje over het hoofd toen ze komende vanaf de Pleegsterdijk de N348 op wilde draaien. De bestuurder van de bestelbus (die op de N348 reed) kon zijn voertuig niet meer op tijd tot stilstand brengen en botste op de personenauto.

Aanvankelijk leek de vrouw bekneld in haar auto te zitten, maar ze hoefde uiteindelijk niet uit haar auto geknipt te worden. De vrouw werd met hulp van politie, ambulance en brandweer uit de auto gehaald en met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeer op de N348 ondervond geen grote hinder van het ongeval. Door het ongeluk was één rijbaan afgesloten, waardoor verkeer over één weghelft geleid werd. Lange files ontstonden er niet. De exacte toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.