Home / archiefcentraal / vlag halfstok na overlijden friso

vlag halfstok na overlijden friso

Namens Oranjevereniging Raalte betuigt Aaltje Booijink medeleven aan de nabestaanden van prins Friso. “Het is verschrikkelijk om een man en vader te verliezen op zo’n jonge leeftijd. Onze gedachten gaan ook uit naar Prinses Beatrix die haar zoon verliest en naar de broers en schoonzussen van de overleden Prins. Wij wensen allen veel kracht en sterkte toe in deze periode van afscheid en verdriet.”

De kranten roemen de prins een dag zijn overlijden. “Briljante broer op de achtergrond,” schrijft de Volkskrant. Het Financieel Dagblad omschrijft de prins als volgt: “Friso hield van het zakenleven. Hij was ondernemer, investeerder en financieel bestuurder.”

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.