vechtdaldag tijdens introductieweek deltion

Eerstejaars studenten van de Deltion horeca vakopleidingen starten volgende week met hun introductieweek. Het kennismaken met de vele duurzame producten uit het Vechtdal is een nieuw onderdeel in het zeer uitgebreide en afwisselende programma.

In samenwerking met brancheorganisatie HorecaVakpunt en partners uit het bedrijfsleven worden eerstejaars geïntroduceerd in de grote diversiteit van de horecabranche en haar beroepen. Na een kennismaking met hun nieuwe studiegenoten en leeromgeving, volgen studenten vakgerichte workshops, presentaties en rondleidingen langs de Zwolse horeca.

Nieuw dit jaar is de aandacht voor duurzame producten uit het Vechtdal. Op het programma staan een kennismaking met streekproducten uit het Vechtdal, een Vechtdallunch, een warenkennisquiz en workshops. Regionale leveranciers van zuivel, vlees, wijn, bier en groenten uit het Vechtdal verzorgen naast de producten ook het programma. Dit programma is bestemd voor studenten en niet toegankelijk voor publiek.

Jolanda Bonen, opleidingsmanager: “Met de Vechtdaldag sluiten we aan bij de actualiteit; de trend naar duurzaamheid in de horeca. Naast de kennismaking tijdens de introductieweek worden de streekproducten en haar leveranciers ook structureel in het onderwijsprogramma geïntegreerd. Samen met het regionale bedrijfsleven leiden we zo de toekomstige werknemers op met al het moois wat de regio ons te bieden heeft. Medewerkers die we samen opleiden tot vakmensen in de horeca waar we zuinig op moeten zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.