Home / archiefcentraal / van steen voert kieslijst cda raalte aan

van steen voert kieslijst cda raalte aan

Elly van Steen wordt de lijsttrekker van het CDA Raalte voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Jacques van Loevezijn is voor een nieuwe periode beschikbaar als wethouder. Dat heeft het CDA donderdagmiddag bekendgemaakt. Tegelijkertijd werd ook het verkiezingsprogramma van de partij geopenbaard. (zie bijlage van dit artikel)

Van Steen zat eerder in Provinciale Staten en werd een paar jaar geleden naar Raalte gehaald om de rol als fractievoorzitter van de grootste partij van de Raalter gemeenteraad te worden.

Het CDA stelt in een persbericht dat hun eigen verkiezingsprogramma daadkracht, zorg en meedoen uitademt. “Een sterker, mooier, veiliger en socialer Raalte. Dat is de insteek van CDA Raalte voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Samen gaan voor kansen! Dat is de titel van het verkiezingsprogramma 2014-2018,” is de opening van het CDA in hun eigen persbericht. Ook stelt het CDA dat haar verkiezingsprogramma erg bondig en helder is en dat de partij daadkracht uitstraalt.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.