Home / archiefcentraal / twente jeugd blijft toch in twello

twente jeugd blijft toch in twello

FC Twente gaat toch door met het E-elftal in Twello. De eredivisionist had haar E-pupillen in Twello al laten weten dat hun team werd opgeheven, maar ziet hier toch van af. De club vindt dat de spelers niet de dupe mogen worden.

Go Ahead Eagles zette eind vorig seizoen de samenwerking stop met FC Twente. Dat was voor de club uit Enschede reden te stoppen met de voetbalacademie in Twello.

Technisch Manager Cees Lok zegt op de digitale thuishaven van FC Twente het volgende: “Doordat Go Ahead Eagles de onderlinge samenwerking onlangs heeft opgezegd, waren wij als FC Twente helaas gedwongen om ons te heroriënteren op het opleidingsaanbod binnen de FC Twente Voetbalacademie. Moesten wij bijvoorbeeld nog wel een eerstejaars E-team opleiden met de wetenschap dat Go Ahead Eagles volgend jaar wellicht geen E-teams zal opstarten. Dat was een belangrijke reden waarom wij geen eerstejaars E wilden starten. Echter, uit de reacties van de ouders en de kinderen sprak zoveel teleurstelling dat wij de beslissing om het eerstejaars E-team niet in de competitie in te schrijven, hebben teruggedraaid. De ouders en jeugdspelers zijn hierover persoonlijk geïnformeerd en toonden zich zeer verheugd.”

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.