toptennis op banen van ramele raalte

Volgende week wordt er toptennis gespeeld op de gravelbanen van Ramele Raalte. De tennisbanen zijn dan het onderkomen van de Nationale Ranglijsttoernooi Kampioenschappen 5*.

Onder de deelnemers de nummer 2 van de Nederlandse damesranglijst, Olga Kalyuzhnaya. Bij de heren hebben zich de nummer 7, 8 en 9 aangemeld: Matwé Middelkoop, Jasper Smit en Mark de Jong. In totaal doen er 28 heren en 28 dames mee.

De NRTK 5* kan gezien worden als de opvolger van de Nationale Tennis Kampioenschappen (NTK). De winnaars ontvangen naast een geldbedrag ook een wildcard voor de KNLTB Tennis Masters die in december gespeeld worden.

Tijdens de NRTK 5* staan ook het dames- en herendubbelspel op het programma. Hierin komen zestien koppels in actie. Voor elke categorie zijn drie wildcards beschikbaar. De overige dertien koppels worden geaccepteerd op basis van hun positie op de KNLTB Ranglijst. De inschrijving voor deze categorieën is nog open.

Maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus wordt er gespeeld vanaf 13.00 uur. Zaterdag worden de halve finales gespeeld. De eerste wedstrijd start om 12.00 uur. De finales zijn op zondag 18 augustus en beginnen ook om 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.