Home / archiefcentraal / tien dweilorkesten een groot feest

tien dweilorkesten een groot feest

Het Bloazersfestival is drie keer op zijn mooist. Bij aanvang, als de bloazers elkaar een muzikale ontvangst geven in de Feestfabriek. In het midden, als de bloazers langs de verschillende terrassen in het centrum van Raalte trekken. En na afloop, als alle bloazers op het Stöppelveld hun slotakkoord spelen. Kortom: het bloazersfestival is prachtig van begin tot eind!

De deelnemende bands komen uit heel het land: 103DB uit Zwolle, Blusswerruk uit Eindhoven, De Heujschudders uit Lemelerveld, De Deurdweilers uit Angeren, 10 Bier 1 Thee uit Raalte, Le Bombardon uit Zwolle, ’tismawajewendband uit Raalte, de Oosterbloaskapel uit Enschede en de Deurdweilers uit Deventer.

Om 12.00 uur is de opening en de presentatie van de orkesten op het Stöppelveld. Vanaf 13.30 uur zijn er verschillende optredens op de verschillende podia in het centrum (Spekschate, Neuf, Gouverneur, De Zwaan en Brouwersplein) . Vanaf 16.00 uur gaan de bands langzaam weer richting het Stöppelveld voor de altijd gezellige finale.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.