the horse company stopt

The Horse Company stopt na een druk en emotioneel jaar. Met het vertrek van de originele ritmesectie en ondanks de inzet van de nieuwe ritmetandem, was de band een groot en onherstelbaar deel van zijn identiteit kwijt geraakt. De bandleden beraden zich op de toekomst. Hoogstwaarschijnlijk gaat de band nog één afscheidsshow spelen in hun thuisstad Zwolle.

The Horse Company bracht drie albums uit waarmee ze veel lof oogstten in de Nederlandse muziek-scene. Hun laatste album “Calypso” was het meest succesvol en bracht de band tot aan Noorderslag (3FM zaal), De Wereld Draait Door en 3voor12 radio (3FM).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.