Home / archiefcentraal / the horse company stopt

the horse company stopt

The Horse Company stopt na een druk en emotioneel jaar. Met het vertrek van de originele ritmesectie en ondanks de inzet van de nieuwe ritmetandem, was de band een groot en onherstelbaar deel van zijn identiteit kwijt geraakt. De bandleden beraden zich op de toekomst. Hoogstwaarschijnlijk gaat de band nog één afscheidsshow spelen in hun thuisstad Zwolle.

The Horse Company bracht drie albums uit waarmee ze veel lof oogstten in de Nederlandse muziek-scene. Hun laatste album “Calypso” was het meest succesvol en bracht de band tot aan Noorderslag (3FM zaal), De Wereld Draait Door en 3voor12 radio (3FM).

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.