stuwzangers traden op bij slot bissingh

Tijdens de afsluitende Ommer Bissing Dag zorgde het Vilsterse Shantykoor ‘De Stuwzangers’ voor maar liefst 4 optredens. De belangstelling voor ieder optreden was enorm!

Het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ trad op in een nieuwe outfit. Ook werd dit keer gebruik gemaakt van de nieuwe geluidsinstallatie. En dat heeft ook de afsluitende ceremonie gemerkt. Alles was zeer duidelijk te verstaan van onder meer de Cabaretgroep De Firma.

Ook Oma Willems – in Ommen zeer goed bekend vanwege haar kritische noot – kwam even langs en zong zelfs even mee met het enthousiaste koor. Dirigent Flip Jonkman herkende haar direct van de TV. Oma Willems is regelmatig in beeld bij Vechtdal leeft. De Vechtbrug zit haar behoorlijk hoog!

Het optreden van ‘de Stuwzangers’ werd mogelijk gemaakt door Autoschadebedrijf Henk Koggel uit Ommen. Het was erg gezellig op de Markt in Ommen. Bijzonder grappig was de act van een zeer kleine meid die alle bewegingen van de dirigent nadeed! Komende zondag werkt het koor ‘de Stuwzangers’ mee aan Festival aan de Vecht bij Hotel de Zon ook in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.