stoppelhaene trekkerslep gas dr op

Trekkerslep is een tak van sport die alleen maar in Salland bestaat. Want het is hier bedacht! Als alternatief op tractorpuling, en vooral ook: uit te voeren door Sallandse agrariërs. Er is zelfs een categorie voor standaard trekkers.

De regels zijn simpel: je moet met een trekker een sleepwagen zo ver mogelijk wegtrekken. Gedurende de rit schuift een blokkade aan de voorzijde van de sleepwagen steeds verder naar beneden, dus in de grond. Het is derhalve zaak supersnel van start te gaan.

Wie de meeste meters maakt in zijn categorie heeft gewonnen. Vanaf zaterdag 31 augustus om 09.00 uur. Machtig om te doen. Prachtig om te zien.

Wedstrijdterrein: het weiland bij kruispunt Bos, kruispunt N35/N48.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.