Home / archiefcentraal / shoeby raalte in andere handen

shoeby raalte in andere handen

Remon gaat een nieuwe uitdaging aan: Het opzetten van een groothandel in damestassen. “Ik kreeg deze kans van een zakenrelatie. Hij heeft een tassenfabriek in China en wil een verkoopnetwerk in Nederland opzetten. Dat mag ik gaan doen.”

Ook maakt Bosch direct duidelijk dat hij nog geen genoeg had van de winkel. “Ik was nog lang niet klaar met de winkel, maar dit is wel een hele mooie kans om me te ontwikkelen. Het was dan ook geen makkelijke keuze. Deze zaak heb ik zelf opgebouwd, een hele mooie grote klantenkring… Het afscheid zal absoluut even moeilijk zijn.”

Remon is overtuigd van de kwaliteiten van Veldhuis als zijn opvolger. “Ik heb alle vertrouwen in Huub, hij wilde al lang een eigen kledingzaak en is nu erg blij en enthousiast dat hij die kans krijgt.” En de echte Shoeby-addict hoeft niet bang te zijn: “De winkel blijft bestaan zoals hij is, alleen het gezicht van de zaak verandert,” besluit hij.

Graag wil Remon alle trouwe klanten in Raalte in en omgeving bedanken voor de mooie tijd en de prettige samenwerking. Je vindt Shoeby aan Marktstraat 14 in Raalte.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.