sfeervolle voorstelling in lommerrijk

In amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg was zondagmiddag de familievoorstelling Altijd onderweg van Canti Vaganti. Dit gezelschap maakt muziektheater waarin intiem theater, wereldmuziek en cabaret elkaar ontmoeten. Het gezelschap is opgericht door de Italiaanse minstreel Bruno Gullo en de Nederlandse Kateleine van der Maas, die Gullo zijn stem is.

Gullo en Van der Maas vertelden in de voorstelling over hun reis: van Zuid-Italië verder de wereld in tot op de plaats van het optreden in Luttenberg. Overal waar ze komen, spelen ze tarantella. En overal waar ze komen, leren ze een andere melodie.

De Italiaanse minstreel en zijn Nederlandse stem nemen de kinderen mee op reis: ze mogen op instrumenten meespelen met de muziek van alle werelddelen. Een verhaal vol grapjes, vol mediterrane energie, en vooral vol wereldmuziek. Ondanks de minimale belangstelling was de mediterrane energie duidelijk voelbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.