Home / archiefcentraal / seniorencafe bij swaenewoerd

seniorencafe bij swaenewoerd

Het Dienstencentrum bij Swaenewoerd is iedere laatste zondag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur geopend voor alle senioren uit Raalte en omstreken om gezellig samen te zijn. Tegen betaling kunnen zij een kopje koffie of thee, een borreltje of een ander drankje drinken. Verder is er de mogelijkheid om te biljarten, kaarten of een ander gezelschapsspel te spelen.

Swaenewoerd geeft hierbij, in samenwerking met de KBO, PCOB en NBvON, invulling aan de zondagen die voor ouderen soms maar langzaam voorbij gaat. Daarnaast is het een mooie kans om anderen te ontmoeten. Alleen komen hoeft dus geen probleem te zijn.

Ook is er gedacht aan de mensen die problemen hebben om bij het dienstencentrum te komen. Tegen betaling kun je gebruik maken van de regiotaxi (0900-8884) of de Algemene Hulpdienst (0572-355000). Voor de Algemene Hulpdienst dien je vooraf af te spreken op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur, dat kan ook via ahdraalte@alghd.nl

Voor vragen kun je door de week contact opnemen met Agnes Heethaar van het Dienstencentrum (0572-345678) of met Annie Eilert van de KBO (0572-360387).

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.