scheuren met radiografische autos bij holten

Main Meetings Raalte houdt in het weekend van 28 en 29 september het MMR Raceweekend voor liefhebbers radiografisch bestuurbare auto’s. Het raceweekend wordt bij manege Nijenkamp aan de Pasmansweg 3 in Holten gehouden.

Beide dagen begint het programma om 10.00 uur en eindigen de races rond 17.00 uur. Op zaterdag rijden de tien beste coureurs van de dag een finale van een half uur lang. Verder worden er 3 heats van 12 min gereden.

Op zaterdag is er ook plaats voor een extra evenement ingeruimd: Snelste ronde rijden. Deelnemers rijden een opwarmronde en de ronde erop wordt geteld. Wie van de rijders hier de snelste ronde rijdt heeft gewonnen.

Op zondag worden en vier heats van 8 minuten verreden, aansluitend is het tijd voor de finales. Van de 4 heats tellen de beste 3 en aan de hand daarvan worden deelnemers ingedeeld in de a, b, c, d of e finale.

Voor publiek is ook plek. Je kunt beide dagen gratis een kijkje nemen. Meer info: http://staging2.mainmeetingsraalte.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.