sanne 5 beleeft super opkikkerdag

Alles doen wat je leuk vindt en even vergeten dat je ziek bent. Dat stond Sanne en haar gezin uit Raalte afgelopen zaterdag te wachten. Voor een dag werd Center Parcs de Eemhof in Zeewolde omgetoverd tot een waar Opkikkerland waar ruim 55 gezinnen met een langdurig ziek kind een dag vol plezier beleefden. Zo’n dag is onmisbaar naast de dagelijkse, vaak harde, realiteit van behandelingen en doorlopende ziekenhuisbezoeken.

De pedagogische en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Sanne onder behandeling is, vonden dat zij én haar gezin wel een ‘Opkikker’ konden gebruiken. De belevenissen van het gezin: meevaren op een échte piratenboot, een professionele fotoshoot, vliegen in een helikopter, reptielen vasthouden én aaien, rijden op gave motoren en kijken naar een bijzonder poppenkastverhaal. Tot slot was er een spetterend optreden van diverse artiesten.

Stichting Opkikker organiseert dit jaar 15 Super Opkikkerdagen op Center Parcs de Eemhof voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Het hele gezin wordt in het zonnetje gezet en samen beleven ze een dag vol plezier.

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kun je een kijkje nemen op staging2.opkikker.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.