rondom raalte nieuw op salland wandelweb

De wandelroute Rondom Raalte staat sinds vrijdag op Salland Wandelweb. Met het wandelweb worden wandelaars feilloos gewezen op de mooiste plekjes van Salland. Elke week staan er nieuwe Sallandse wandelroutes op de website variërend van 8 tot en met 22 kilometer. Kijk daarom wekelijks op salland.wandelweb.nl .

Deze wandeling toont aan dat je vanuit het hart van een dorp binnen tien minuten in de natuur kan staan zonder ook maar één verkeersader te hoeven oversteken. De rust van het groene hart van Salland zal de wandelaar zeker ervaren. Ook laat de route zich meevoeren langs het Overijssels kanaal, het mysterie van de Wolthaarskoepel en door de bossen van ‘t Reelaer. Deze wandeling start aan de voet van de Kruisverheffing, op het terras van Hotel de Zwaan.

Met het salland.wandelweb.nl kan iedereen vanaf zijn of haar mobiele telefoon mooie routes in Salland wandelen en deze via de computer downloaden. De website is zo gemaakt dat hij zich – goed leesbaar – aanpast aan het formaat van de telefoon. Voor de wandelaars die liever met een papieren versie wandelen is er een printbare PDF te downloaden. Voordeel van de digitale versie is wel dat de wandelaar voorzien wordt van allerlei leuke wetenswaardigheden op de route.

Met een (digitale) stempelkaart op het Salland Wandelweb kunnen wandelaars tijdens de gekozen wandeling (digitaal) afstempelen. Volle stempelkaarten worden beloond met het Salland Wandelweb embleem. Voor de route rondom Raalte maken wandelaars kans op extra prijzen namelijk, een heerlijke apfelstrüdel bij Hotel de Zwaan en een wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Naast de route Rondom Raalte, staan de routes Rondom Heeten, Diepenveen, Den Nul, Heino, Hellendoorn, Luttenberg en Bathmen op salland.wandelweb.nl . De wandelaars die niet beschikken over een computer, kunnen wandelroutes ophalen tijdens de Zomertoer uit de promostand van de Sallandse wandelvierdaagse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.