Home / archiefcentraal / regen deert start sukerbietenfeest niet

regen deert start sukerbietenfeest niet

Het Lemelerveldse Sukerbietenfeest startte voor velen woensdagochtend al erg vroeg. Rond de klok van zeven werden de eerste rommelmarktkraampjes al ingericht en niet veel later stond het gehele Kroonplein vol met aandachtige toeschouwers die ondanks de regenachtige omstandigheden massaal op het Lemelerveldse Sukerbietenfeest af waren gekomen.

De ochtend verliep dan ook zonder al te veel problemen. De kinderrommelmarkt vond soepel zijn weg en de eerste bezoekers stonden al vroeg langs de kraampjes. De rommelmarkt en braderie waren weer geposteerd op en rondom het Kroonplein en dat zorgde voor een gezellige stroom mensen op het Lemelerveldse centrum.

De bezoekers ruilden tegen de middag het Kroonplein in voor het overdekte terras op het feestterrein. De Ludieke Veiling zorgde net als voorgaande jaren weer voor een volle feesttent. Het duo Frans Kogelman en Martin Westemeijer zorgde met de nodige humor voor een aantal mooie veilobjecten. Auto’s, barbecuepakketten, je kunt het zo gek niet bedenken of het werd geveild. En bovendien gaat het overgrote deel van de opbrengst naar de Stichting Opkikker.

Het Sukerbietenfeest is met uitzondering van de zaterdagavond gratis te bezoeken. Voor meer informatie kan men terecht op www.feestweeklemelerveld.nl .

Lees ook

Op zoek naar dierensporen op de Sprengenberg

HAARLE – Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.