Home / archiefcentraal / ralda begint seizoen met aanbieding

ralda begint seizoen met aanbieding

Naast de aanbieding voor de eerste paar lessen is er elke dinsdagmiddag van september een open les voor KleuterDans en KinderDans. Iedereen die een kijkje wil komen nemen of eens mee wil dansen is van harte welkom. Ouders mogen natuurlijk ook mee. KleuterDans is elke dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur en KinderDans is dinsdags van 17.30 tot 18.30 uur. Opgeven voor de open lessen is niet nodig.

Alle lessen van Ralda worden gegeven in muziekgebouw De Klanken aan de Zwolsestraat in Raalte (naast Tijenraan). Aanmelden voor de introductieperiode of lidmaatschap kan via www.ralda.nl of bij de dansdocent. Voor meer informatie kijk je op www.ralda.nl

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.