ralda begint seizoen met aanbieding

Naast de aanbieding voor de eerste paar lessen is er elke dinsdagmiddag van september een open les voor KleuterDans en KinderDans. Iedereen die een kijkje wil komen nemen of eens mee wil dansen is van harte welkom. Ouders mogen natuurlijk ook mee. KleuterDans is elke dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur en KinderDans is dinsdags van 17.30 tot 18.30 uur. Opgeven voor de open lessen is niet nodig.

Alle lessen van Ralda worden gegeven in muziekgebouw De Klanken aan de Zwolsestraat in Raalte (naast Tijenraan). Aanmelden voor de introductieperiode of lidmaatschap kan via staging2.ralda.nl of bij de dansdocent. Voor meer informatie kijk je op staging2.ralda.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.