promotiefilm over raalte online

Wij van Salland Centraal zijn laaiend enthousiast. De film begint namelijk bij het krieken van de dag. En dan wordt de krant onder ander rondgebracht, onze krant: Salland Centraal. Onze dank is groot. Van ons geen kritisch woord dus. Zien? Klik hier.

Raalte zetop You Tube onder de film: “Uniek groen. Samenwerken. Bedrijvigheid. Feest. Kat uit de boom. Goed goan. Het zijn slechts enkele Raalter-kenmerken. Maar ze zeggen wel wie we zijn en waar we voor staan. Weet de rest van Nederland dat eigenlijk wel? Met inspirerende beelden geven we gezicht aan die prachtige kenmerken van onze gemeente. Hier zijn we rijk aan florerende ondernemers, prachtige landgoederen, natuurgebieden, dynamische kernen, bijzondere inwoners. Om dit in beeld te brengen is de film ‘Raalte in Beeld’ ontwikkeld. Een moderne, flitsende film waarmee we Raalte op de kaart willen zetten.

Like en deel de film zoveel mogelijk! Bent u ook trots op Raalte en haar buurtdorpen? Help de gemeente op de kaart te zetten door de film te delen met inwoners en met mensen buiten de regio. Deel uw enthousiasme ook op twitter via #RaalteInBeeld

Veel kijkplezier gewenst, de makers van Raalte in Beeld Veel kijkplezier gewenst,

de makers van Raalte in Beeld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.