pluim voor inleveren van batterijen

Tien lege batterijen

Door lege batterijen in te leveren, maak je elke maand kans op het winnen van een reischeque ter waarde van € 2000 en 50 Blauwe Pluimen. Hoe? Door je naam, adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat samen met tien lege batterijen in een zakje te stoppen. Dit zakje gooi je in de inzamelton of box bij één van de ruim 17.000 deelnemende supermarkten en andere winkels. Inleveren kan ook bij het gemeentedepot of de chemokar. Elke maand is er een trekking uit de door Stichting Batterijen opgehaalde zakjes met batterijen. Op staging2.legebatterijen.nl worden elke maand de winnaars bekendgemaakt.

Werken aan schonere planeet

Stichting Batterijen zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Oude batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, help je daar fantastisch bij! Geen lege batterijen in de afvalbak, maar in de ton bij speciale inzamelpunten. Dat verdient een Pluim.

Een Pluim is een geweldige belevenis. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna.

Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. Winnaars krijgen een Blauwe Pluim die bij besteding minstens € 47,60 waard is.

Wie vrienden, familie en kennissen op deze actie wil wijzen, kan dat via Facebook doen. Stichting Batterijen volgt daar welke belevenissen de winnaars uitkiezen en wat hun ervaringen zijn als zij die Pluimen eenmaal hebben verzilverd. Winnaars wordt daarom gevraagd een berichtje achter te laten op facebook.com/legebatterijen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.