pec zwolle zamelt ruim 5 mille in

PEC Zwolle heeft maar liefst 5.318,40 euro opgehaald voor het goede doel Playing for Succes. Het bedrag werd ingezameld voorafgaan aan de afscheidswedstrijd van clubicoon Arne Slot.

PEC Zwolle vroeg haar supporters voor ieder toegangskaartje een bijdrage. Vele supporters gaven gul, waardoor het bovenstaande fantastische bedrag kon worden bereikt. PEC Zwolle is blij met de vele enthousiaste reacties van de supporters en bedankt iedereen die een donatie heeft gedaan.

Dit grensverleggende initiatief, waarvan PEC Zwolle in 2009 de Nederlandse primeur had, leert kinderen die achterblijven op het gemiddelde niveau hun vaardigheden in taal, rekenen en ICT te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.