pec in blessuretijd langs feyenoord

PEC Zwolle is het nieuwe Eredivisieseizoen begonnen met een knappe zege op Feyenoord. In Zwolle wist de thuisploeg de Rotterdammers met 2-1 te verslaan. Nota bene Feyenoord-huuling Guyon Fernandez zorgde in de blessuretijd voor de winnende treffer.

In een doelpuntloze eerste helft liet het publiek zich de eerste twaalf minuten niet horen. Dit werd gedaan om een signaal tegen de vreselijke ziekte kanker af te gegeven. Er volgde een indrukwekkend moment, waarbij de aanhang van PEC Zwolle en die van Feyenoord samen het ‘You’ll Never Walk Alone’ zongen.

Na rust werden de doelpunten gemaakt. In de 65e minuut kwam PEC op voorsprong. Mateusz Klich kopte de bal goed in op aangeven van Jesper Drost. Ruim twintig minuten later kwam het antwoord van Feyenoord. Uit een hoekschop, die opnieuw werd ingebracht, scoort Ruben Schaken de 1-1.

Even leek het erop dat de wedstrijd in een remise zou eindigen, maar daar dacht de in de 70e minuut ingevallen Fernandez anders over. In de blessuretijd (’92) wist de van Feyenoord gehuurde spits de bal achter doelman Mulder te plaatsen.

Een prima resultaat dus voor de Zwollenaren, die met drie punten in de zak kunnen terugkijken op een uitstekende seizoensstart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.