pak je voordeel met de slotverkoop

Tassen vol superleuke mode en andere dingen voor ongelooflijk lage prijzen. Dit keer is de Slotverkoop op vrijdag 16 augustus, van klokslag 9.00 uur, non stop tot 21.00 uur. Kwalitatief klasse mode van het afgelopen seizoen, schoenen, lederwaren en vele andere artikelen voor spotprijsjes, vaak lager dan de inkoopprijs.

Dit jaar kwam de echte zomer pas heel laat op gang en daardoor hebben de modezaken nog voldoende artikelen in diverse maten die super afgeprijsd zijn in de Slotverkoop. Ook in de schoenmode is in alle schoenenzaken een behoorlijk aanbod. Kwalitatieve schoenen van de betere en beste merken, maar ook vrolijke seizoensschoenen voor een paar eurootjes. Wil je scoren dan moet je er wel op tijd bij zijn, want op is op. Je moet natuurlijk wel een beetje geluk hebben met de maat.

In de Slotverkoop is steeds weer een enorme run op de kindermode, met name op de betere merken die nu ineens betaalbaar zijn voor het grote publiek. Als je bedenkt dat een kind gemiddeld twee maten groeit in een jaar, dan loont het om nu een en ander in te slaan voor volgende Zomer, want zo trendgevoelig is de kindermode nou ook weer niet. Het zelfde geldt voor een deel ook voor de mannenmode; een mooi shirt of broek van dit seizoen is ook volgend jaar zeer goed draagbaar.

En de winkeliers? Hoe kijken zij aan tegen de slotverkoop? “Lekker de bezem door de winkel, plaatsmaken voor de nieuwe najaarscollecties, drastisch opruimen hoort ook bij het werk, gezellig al die drukte en blije gezichten, we gunnen de mensen deze koopjes, zeker in deze wat moeilijker tijd en vooral de mensen met een kleine portemonnee.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.