opnieuw cursus koken voor kerels

Wegens groot succes biedt Kulturhus De Mozaïek wederom een cursus Koken voor kerels aan. Onder enthousiaste leiding van Edith Westendorp van kookstudio Eetit kunnen echte kerels 4 woensdagavonden komen koken. Veel leren, lachen, en natuurlijk eten zijn de steekwoorden van deze avonden.

U krijgt veel uitleg over technieken en ingrediënten en staat vooral zelf veel te koken. In onze nieuwe keuken zijn er nu nog meer mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke gerechten. De laatste avond mag u een introducé meenemen die zeker versteld zal staan van uw kookkunsten. Voor zowel de beginnende kok als mannen met meer ervaring valt er in deze cursus veel inspiratie op te doen.

De cursus start woensdagavond 18 september om 18.00 uur. Meer informatie, kulturhus De Mozaïek, tel. 0572-370306

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.