ook stuwzangers bij festival de vecht

Misschien wel een vreemde eend in de bijt tijdens ‘Festival de Vecht’ zondagmiddag! Maar vooral de wat ouderen hebben zeker genoten van het optreden wat ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren bracht. Begonnen werd met het nieuwe ‘Stuwzangerslied’ wat werd geschreven door Wim Grondhuis uit Raalte en voor shantykoor en begeleiding werd gearrangeerd door Flip Jonkman.

Wim Grondman was zelf aanwezig en heeft hiervan buitengewoon genoten!

Daarna werd gezongen ‘De Vissers van San Juan’, een nieuw lied van Tony Marshall ‘Eine Insel aus Träumen’ geboren’ en ‘The Rose of Allendale’.

Het koor hield zich keurig aan het tijdschema!

Diverse artiesten en aankomend talent brachten een verscheidenheid aan liederen. Het weer was uitstekend, dus het was heel goed vol te houden bij Hotel de Zon en het grote podium in de Vecht. Het hoogtepunt was zeker wel een prima optreden van Erwin Nijhoff. In een gezamenlijk lied werden alle registers behoorlijk open getrokken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.