ook dit jaar dravers tijdens pompdagen

Dampende paarden,roffelende paardenhoeven,pure sensatie. Je kunt het van dichtbij meemaken. Op 17 augustus komen ongeveer 100 dravers naar Pomppark Heino, het terrein aan de Molenweg in Heino. Het blijft fascinerend te zien hoe de paarden over ongeveer 2 kilometer strijden voor de winst. Een kleurrijk geheel waarbij de spanning toeneemt als je een eurootje inzet op je favoriet.

Het is onlosmakelijk met paardenrennen verbonden, dat wedje . Gezamenlijk met het kopen van een broodje en een biertje doodt dit de tijd tussen de wedstrijden . Je krijgt een programma en uitleg hoe je weddenschap te plaatsen . Er is ook een mindraverij, een draverij voor friezen en een monterdraverij . Bij dat laatste zit de pikeur op het paard in plaats van erachter .

Voor de kinderen is er ponyrijden en een springkussen . Eerste start is om 16.00 uur en rond 20.00 uur keert het circus huiswaarts. Voor meer info zie staging2.pompparkheino.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.