n348 dag langer afgesloten door problemen

De N348 is ook op maandag 2 september de hele dag afgesloten ter hoogte van de rotondes op de rondweg Wesepe. Tijdens de herstelwerkzaamheden, die op 19 augustus begonnen, zijn ‘onvoorziene problemen met de onderlaag’ aangetroffen. De aannemer heeft daardoor een dag extra nodig om de werkzaamheden aan de provinciale weg uit te voeren.

De rondweg Wesepe is ook maandag 2 september afgesloten van 6.00 tot 19.00 uur tussen de beide rotondes. Wesepe en de aanliggende bedrijven aan de rondweg blijven bereikbaar via de tijdelijke omleiding. Omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer worden met borden aangegeven en zijn ook te vinden op staging2.bereikbaar.overijssel.nl

[b]Buslijn 165[/url]

Buslijn 165 tussen Raalte en Deventer rijdt ook deze dag een aangepaste route. Busreizigers kunnen dan in Wesepe in- en uitstappen bij de tijdelijke bushalte op de hoek van de Scholtensweg. Tijdens de afsluiting vervallen de tussenliggende haltes op de rondweg