Home / archiefcentraal / man verdacht van 22 inbraken

man verdacht van 22 inbraken

Surveillerende agenten hadden dit gezien en vertrouwden het niet. Na kort onderzoek bleek dat de zojuist ingeleverde sieraden van een woninginbraak afkomstig waren. Hierop werd de man aangehouden en begon de bal te rollen.

De man wordt na onderzoek en verhoor op dit moment verantwoordelijk gehouden voor in totaal 22 inbraken en insluipen in Gorssel, Eerbeek, Heino, Warnsveld, Zutphen, Brummen, Nunspeet, Putten, Nijkerk, Ede en Den Dolder. De inbraken en insluipingen vonden plaats in woningen (16), kerken (3), een school, een buurthuis en een zorginstelling. Voornamelijk sieraden, elektronica en contant geld werden hierbij weggenomen.

De man zit momenteel nog vast in afwachting van zijn hoorzitting. De benadeelden worden door de politie op de hoogte gebracht.

Lees ook

Officiële opening van plukstrook

RAALTE – Wethouder Jacques van Loevezijn opent op vrijdag 6 maart de nieuwe plukstrook in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.