lookx viert jubileum met vernieuwde salon

Hair- en beautysalon Lookx in Raalte viert deze maand haar 5-jarig bestaan. Het wordt extra feestelijk nu de salon zelf ook een complete metamorfose heeft ondergaan. “De deuren van onze prachtig verbouwde en verruimde zaak zijn open, van waaruit we zowel dames als heren een totaalpakket blijven bieden. Nieuw en heel bijzonder wordt ons uitgebreide aanbod van inspirerende en professionele stijl- en beautyworkshops,” aldus Kyra en Marieke van de salon.

De workshops en stijladviezen sluiten aan op het unieke evenement dat Lookx in 2011 in en rond de naastgelegen watertoren organiseerde. “Wat ons betreft geen eenmalig event, maar vooralsnog stoppen we onze energie in de verbouwing van onze salon. We creëren een sfeervolle ruimte waarin we groepen kunnen ontvangen die we op een gezellige en ontspannende manier leren over de verzorging van de huid, het haar en het aanbrengen van de juiste make-up. Leuk, leerzaam én origineel voor een dagje uit met vriendinnen, een vrijgezellendag of bedrijfsuitje. Met natuurlijk een stralende look als resultaat!”

Kyra en Marieke blikken terug op vijf succesvolle jaren aan de Korenstraat 27, die in razend tempo voorbij vlogen. “We hebben een mooi klantenbestand opgebouwd en daar zijn we trots op. Eén van de succesfactoren van Lookx is dat we ook ’s avonds geopend zijn. Gratis parkeren voor de deur wordt door onze bezoekers ook vaak als pré genoemd. We gaan vol vertrouwen en met enorm veel zin ons nieuwe lustrum in en we blijven ons ontwikkelen en onderscheiden als het gaat om persoonlijke stijl en verzorging.”

Kijk ook eens op staging2.lookxraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.