lelieshow lemelerveld bloeit in de steigers

Tijdens de feestweek in Lemelerveld worden er weer duizenden lelies in ‘hun pracht en praal’ gepresenteerd. De lelieshow wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. De bloemen zetten zaal Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, letterlijk in de steigers. Het ontwerp van de show wordt gemaakt door de bekende arrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas. Het thema van dit jaar is ‘Colours & Trend’, een “lekker ruim begrip’ om de arrangeurs niet te veel in hun creativiteit te beperken”, aldus de organisatie.

Nieuw dit jaar is de ‘Bloemsierkunst wedstrijd met lelies’ voor amateurs. Op diverse dagen, kunnen enthousiaste amateur bloemschikkers een mooi en creatief bloemarrangement met lelies maken. Vervolgens kan het publiek in het weekend hun voorkeursstem uitbrengen. De uiteindelijke winnaar wordt dus gekozen door het publiek. Zie voor meer informatie staging2.lemelerveldbloeit.nl.

Lemelerveld b(l)oeit! is geopend van woensdag 7 augustus tot en met zondag 11 augustus. Openingstijden van 10.00 tot en met 21.00 uur en op de zondag van 12.00 tot en met 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt 4 euro per persoon kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Het adres van Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, is Dorpstraat 2, 8152 BL te Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.