landstede speciaal voor volwassenen open

Speciaal voor alle volwassenen die een nieuwe uitdaging zoeken opent Landstede Training, Opleiding & Advies in Harderwijk, Raalte en Zwolle haar deuren. Op 22 augustus (van 18.30-20.30 uur) kunnen belangstellenden kennismaken met het aanbod in Raalte en Zwolle en op 29 augustus (van 18.30 – 20.30 uur) in Harderwijk. Ook jongeren kunnen tijdens de open avond terecht voor informatie over Landstede MBO.

Meer kans maken op een baan, verder groeien in een bepaald vakgebied, re-integreren, een bedrijf starten of de blik verruimen: er zijn verschillende redenen waarom mensen een opleiding volgen om hun kennis te verbreden. Tijdens de Open Avond geven docenten antwoord op alle vragen.

Tijdens het open huis kunnen bezoekers kennismaken met het volledige aanbod. Landstede biedt verschillende cursussen, trainingen en workshops. Een mbo-diploma halen kan ook: Landstede biedt verschillende erkende dag-, avond- en deeltijdopleidingen en korte cursussen op mbo-niveau. Bijvoorbeeld op het gebied van Sport & Bewegen: een niveau 4 opleiding voor volwassenen vanaf 23 jaar. Een opleiding die goed te combineren valt met een baan door de studielast van ca. 300 uur per jaar. Naast de lesdag (dinsdag) van 13.00 – 20.30 uur is een halve dag stage verplicht (heeft u al een baan binnen het werkveld, dan kan de stage gecombineerd worden).

Ook voor volwassenen die een opleiding in het voortgezet onderwijs niet hebben afgemaakt of een extra vak nodig hebben voor een vervolgopleiding of een baan, is er een passend aanbod. Zo kan bij het VAVO (Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs) voor één of meerdere vakken een certificaat worden behaald of een volledige havo-, vwo- of vmbo (theoretische leerweg)-opleiding met een diploma worden afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.