laatste plaats voor rohda bij derbydays

Rohda Raalte is zaterdag achtste geworden bij de DerbyDays in Rijssen. Daarmee eindigde de ploeg op de laatste plaats.

Nadat de Raaltenaren donderdag op de eerste dag van het toernooi drie punten uit twee wedstrijden hadden gehaald, hadden ze nog alle kans om de kruisfinales te bereiken. In de derde poulewedstrijd zaterdag tegen Excelsior ’31 uit Rijssen was Rohda ook beter, maar het verzuimde de kansen af te maken: 0-0. Dat betekende een derde plaats in de poule.

Rohda was daarmee veroordeeld tot het spelen van de wedstrijden om plaats vijf tot en met acht en ook in de eerste van die twee wedstrijden waren de Raaltenaren improductief. Tegen Rigtersbleek werd het opnieuw 0-0, waarna de ploeg uit Enschede de shoot-outs beter nam.

In de wedstrijd om de zevende en achtste plaats wist Rohda wel te scoren. Na de 1-0 voorsprong, kwam tegenstander TVC ’28 razendsnel op een 2-1 voorsprong. Rohda maakte weer gelijk, waarna opnieuw shoot-outs de beslissing moesten brengen. Ook deze keer waren de Raaltenaren de mindere, met de laatste plaats in de eindrangschikking tot gevolg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.