kwiek weer helemaal op de rit

“Wat een middag, wat een avond en wat een entourage. Veel enthousiaste mensen en reacties. Ik ben trots op wat we met een groot aantal vrijwilligers neer hebben kunnen zetten. De tijd en energie die we er in hebben gestopt heeft zich ook terug betaald.”

“Tijdens de sponsorbijeenkomst hebben we de mogelijkheid gehad om onze visie neer te kunnen zetten voor de toekomst. We staan aan een nieuw begin. Afgelopen seizoen hebben we veel moeten doen om de basis te herstellen. Veranderingen gaan gepaard met ups-and-downs net als de golfbeweging van de zee. Maar we zijn op weg en positieve energie en uitgaan van eigen kracht zijn de basiselementen tot succes. Ik de bijlage hebben we een korte samenvatting welke koers we gaan varen. Zonder sponsoren kunnen we geen topsport en breedtesport aanbieden. Die maatschappelijke functie is niet te onderschatten.”

“Het gaat weer de goede kant op met Kwiek in alle opzichten. Kwiek wil samenwerken en verbinden en dat willen we met sponsoren, met de clubs in de regio, met de Gemeente en de Pers. Handbal is een spectaculaire sport die geen 0-0 uitslag kent. We hebben bijna 400 leden en naast topsport stimuleren we ook de breedtesport om daarmee onze maatschappelijke functie in alle opzichten kracht bij te zetten.“

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.