kunstgras je reinste competitievervalsing

“Je reinste competitievervalsing.” Dat waren kort geleden de woorden van NAC-speler Kees Kwakman na de teleurstellende 0-0 op bezoek bij Cambuur.

Met deze uitspraak doelde de verdediger op de kunstgrasmat van de Leeuwarders, waar de thuisploeg in zijn ogen voordeel uit trok. En zo wordt in Nederland al jaren dezelfde discussie gevoerd: Kunstgras, competitievervalsing?

Onze voetbalman Steve heeft onderzocht of clubs die hun thuiswedstrijden op kunstgras spelen, daar inderdaad extra thuisvoordeel uit halen. Lees verder voor zijn bevindingen of volg @stevestatistiek op Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.