kinderen met cliniclowns naar nieuw isala

Lisanne is de allereerste patiënt van de kinderafdeling die ging verhuizen. Twee Cliniclowns checken of zij er helemaal klaar voor is. De bandenspanning van de bedden is in elk geval goed. Een van de clowns heeft de sleutel van de nieuwe kamer, dus ze is klaar voor vertrek. Haar vader en een verpleegkundige rijden het bed de afdeling of. “Ik vind het wel heel apart om zo te verhuizen”, zegt Lisanne vanuit haar bed. Ze heeft een speciale Isala-verhuist-knuffel gekregen die haar gezelschap houdt op het bed. Voor alle kinderen en zwangere vrouwen was er een knuffelbeertje.

Via de voormalige hoofdingang van Sophia gaat Lisanne de nieuwbouw in. Bij de kinderafdeling staat haar moeder en wordt zij ontvangen door kinderarts Paul Brand. Snel knopen de Cliniclowns nog even een lintje om de deur van haar nieuwe kamer, zodat zij deze officieel kan openen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.