kinderdorp balkbrug wat een gezelligheid

Kinderdorp Donderdag 15 augustus

Wat een gezelligheid vandaag op het plein van de Schutse…. !!!

Zo’n 120 kinderen zijn creatief bezig met bloempotjes verven, een vlieger maken, een periscoop maken, armbandjes, kikkers, Staphorster stipwerk, zich laten schminken, van alles….

Dankzij de (nog even snel opgezette) tenten van Slagerij Dirksen en Slagerij Hilberink bleven we allemaal droog tijdens de regenbuien. Na een heerlijk glaasje drinken en een bakje popcorn konden de kinderen op zoek naar een paar verstopte “schatten” en werd er nog levend kwartet gespeeld voor de oudere kinderen.

Om 16.00 uur kregen ouders met trots de gemaakte werkjes van hun kids te zien en ging een ieder gauw in de regen naar huis.

Kinderdorp Vrijdag 16 augustus

Als de kassa open gaat om 13.15 uur is de dierenspeurtocht voor de jongste kids uitgezet en is er een stuk bos afgezet voor de oudere kinderen om het spannende spel “levend Stratego” in te gaan spelen.

Ook nu waren er zo’n 120 kinderen naar Kinderdorp gekomen. Vandaag, zoals elk jaar, op camping t Reestdal. Na het speuren en rennen is het tijd voor een lekker ijsje en staat op het veld een enorme buikschuifbaan paraat die nat wordt gemaakt door de vrijwillige brandweer van Balkbrug. En sommige kinderen glunderen als ze de brandweerslang mogen helpen vasthouden,

Wat een feest!!!

Als het team van Just4Kids alles weer opgeruimd heeft gaan zij tevreden naar huis en zijn in gedachten misschien alweer bij de volgende activiteit, de jaarlijkse playbackshow in Takens op zaterdag 9 November

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.