kervin bos van pole af naar overwinning

De coureur van het team uit Lemelerveld is op de terugweg na blessureleed en dan ook dolgelukkig met de 25 punten. “Het was een droomscenario, we hebben er hard voor gewerkt en zijn aan het terugkomen op het oude niveau. Van start tot finish op kop rijden is heel lastig, je hebt geen richtpunt en moet dus op het rondebord rijden” genoot de Bos nog na. “De laatste ronden heb ik het gat op 3 seconden proberen te houden en genoten van zoveel mensen langs de baan. De Gamma racing-day blijft een uniek evenement, waarbij blijkt dat er nog wel een groot publiek is dat interesse heeft in de motor- en autosport. Ik heb nog een groot gat goed te maken naar de top. Volgende week kunnen we daarin de eerste stap zetten in de belangrijke dubbel op het circuit van Spa-Francorchamps”.

Mede vanwege het mooie weer trok de Gamma racing-day veel publiek, Naast races waren er veel shows en deelde F1 coureur David Coulthard handtekeningen uit.

Jarco Grotenhuis van het Hollandsche Jongens team uit Luttenberg bewaart geen goede herinneringen aan deze race dag, tijdens de training op zaterdag brak hij zijn sleutelbeen, waardoor hij zondag verstek moest laten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.